Bezorgfiets.nl

Onze samenwerking met Bezorgfiets.nl

Voor Bezorgfiets.nl hebben we een volledige digitale strategie geïmplementeerd, inclusief websiteoptimalisatie, SEO, SEA, webhosting, en campagnes voor personeels- en klantwerving. Deze aanpak heeft hun online zichtbaarheid en marktbereik aanzienlijk vergroot.

Project informatie

Datum:
maart 2024
Categorie:
Foto- en Videografie
Marketing
Webdesign
Webhosting
Door:
WeScaleUp

Algemene informatie

Voor Bezorgfiets hebben we een allesomvattende digitale strategie uitgerold die hun online aanwezigheid aanzienlijk heeft versterkt en hun marktbereik vergroot. Ons avontuur begon met het optimaliseren van hun website, waarbij we niet alleen de gebruikservaring verbeterden, maar ook zorgden voor een naadloze integratie met hun bedrijfsbehoeften. Dit legde het fundament voor onze volgende stappen: het lanceren van gerichte SEO- en SEA-campagnes.

Door de kracht van zorgvuldig gekozen zoekwoorden en op maat gemaakte advertenties hebben we de zichtbaarheid van Bezorgfiets in zoekmachines aanzienlijk vergroot, wat leidde tot een hogere organische zoekverkeer en een efficiënte conversie van klikken naar klanten. Daarnaast beheren we de webhosting, waardoor hun digitale platform betrouwbaar, snel en veilig blijft, essentieel voor een optimale klantbeleving.

Momenteel zetten we ons in voor twee cruciale campagnes: personeelswerving en klantwerving. Onze personeelswervingscampagne is ontworpen om toptalent aan te trekken dat bijdraagt aan de groei en het succes van Bezorgfiets, terwijl onze klantwervingscampagne gericht is op het vergroten van de klantenbasis door middel van strategisch geplaatste boodschappen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij WeScaleUp zijn we trots op onze rol in het versterken van Bezorgfiets’ digitale voetafdruk. Dit project toont onze toewijding aan het leveren van geïntegreerde oplossingen die niet alleen aan de huidige behoeften van onze klanten voldoen, maar ze ook voorbereiden op toekomstig succes.

Deel dit met je vrienden: