WeScaleUp

WeScaleUp

De Dameskamer

WeScaleUp
Bereik
De Dameskamer

De Dameskamer is een vintage kledingwinkel in Roosendaal waar persoonlijke aandacht en een fijne sfeer centraal staat. Een sociale plek waar iedereen terecht kan. In de kledingindustrie gaat veel mis in de wereld, dat weet iedereen. Door je ecologische voetafdruk wat te verkleinen, helpen ze de wereld een handje door de kledingstapels wat minder snel te laten groeien. Mooie kleding hoeft niet nieuw te zijn, als je er zorgvuldig mee omgaat!

Project informatie

Voor De Dameskamer hebben wij geholpen met een ware WeScaleUp. Van webdesign tot marketing, wij nemen de zorgen volledig uit handen.

Datum
Juli 2023
Categorie
Websdesign
Webhosting
Branding
Marketing
Fotografie
Branche
Winkel

Algemene informatie

De Dameskamer was een vrij nieuwe winkel die meer naambekendheid wil in de regio. Hiervoor zijn ze bij ons natuurlijk aan het juiste adres! We hebben samen een strategie besproken en hebben verschillende services verleent.

We zijn begonnen met een website waarop potentiële klanten een impressie kunnen krijgen van de winkel, de kleding en hun missie. Deze is volledig in de eigen huisstijl ontworpen. De hosting en onderhoud loopt ook bij ons.

Hiernaast hebben we een marketing strategie opgesteld waarbij er gericht wordt op meer bereik in de regio. Zo hebben wij een media kalander opgezet en ontwerpen wij de social media posts voor De Dameskamer. Ook ontwerpen we advertenties die resulteren in nog meer bereik en klanten. Voor de content gaan wij regelmatig naar ze toe voor een fotoshoot. Een samenwerking waar we blij van worden!

Bekijk hier de foto's van dit project