De Groen Verkeersschool

Onze samenwerking met De Groen Verkeersschool

Verkeersschool De Groen biedt hoogwaardige rijopleidingen in Nederland, gericht op persoonlijke begeleiding en flexibele lesroosters. Met ervaren instructeurs en een breed aanbod aan cursussen, van auto tot motor en vrachtwagen, zijn we dé keuze voor veilig en zelfverzekerd leren rijden. Onze moderne lesmethodes, inclusief theorielessen online en praktijklessen met de nieuwste voertuigen, garanderen een effectieve voorbereiding op je rijexamen.

Project informatie

Datum:
maart 2024
Categorie:
Foto- en Videografie
Webdesign
Webhosting
Door:
WeScaleUp

Algemene informatie

Met enige tijdsdruk begonnen we aan het project om de nieuwe website voor de verkeersschool van De Groen online te zetten voordat zij deelnamen aan een evenement waar ze de website nodig hadden.
Tijdens dit project is de communicatie erg vlekkeloos verlopen en hebben we weer een mooie website op kunnen leveren.

Wat Maakte Dit Project Bijzonder:

  • Gloednieuwe Website: We hebben een volledig nieuwe website ontworpen en gebouwd die het moderne karakter van De Groen Verkeersschool weerspiegelt, samen met hun kernwaarden van flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Samenwerking en Feedback: Door nauw samen te werken en te luisteren naar de feedback van het Beer-team, hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe website volledig aan hun specifieke behoeften en doelen voldoet.
  • Een nieuwe dienst: Vanaf het moment dat de nieuwe website online staat is De Groen begonnen met het aanbieden van de eendagcursus voor het behalen van de auto theorie.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de transformatie van Verkeersschool De Groen en hun online aanwezigheid hebben vernieuwd. Ontdek de nieuwe website en leer meer over hoe De Groen zich inzet voor kwaliteit en service.

Op naar meer!

Deel dit met je vrienden: