Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een website?

De kosten van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type website, de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten die je nodig hebt, en of je gebruikmaakt van een content management systeem (CMS) zoals WordPress of een website volledig op maat laat coderen. Hieronder vind je een algemene schatting van de kosten voor verschillende soorten websites die WeScaleUp kan bieden:

  1. Basis website (bijvoorbeeld een eenvoudige bedrijfswebsite of portfolio): €500 – €2.000. Dit type website bevat doorgaans een eenvoudig, maar professioneel ontwerp met enkele pagina’s, zoals een homepage, over ons-pagina, contactpagina, en misschien een blog of portfolio.
  2. MKB website (kleine tot middelgrote bedrijven): €2.000 – €8.000. Deze websites zijn meer geavanceerd, met geïntegreerde functionaliteiten zoals een CMS, contactformulieren, social media integratie, en eventueel een basis webshop.
  3. E-commerce website: €5.000 – €20.000+. Voor online winkels of uitgebreide e-commerce platforms, waarbij de kosten afhangen van het aantal producten, maatwerkfunctionaliteiten, betalingsverwerkingssystemen, beveiliging, en integratie met externe systemen.
  4. Maatwerk website met specifieke functionaliteiten: €10.000 – €50.000 of meer. Websites die vanaf de grond af aan worden opgebouwd met specifieke, op maat gemaakte functionaliteiten voor grote bedrijven of niche sectoren kunnen in deze prijscategorie vallen.

Het is belangrijk te benadrukken dat bovenstaande kosten indicatief zijn. De uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van je specifieke wensen en vereisten. Bij WeScaleUp zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die niet alleen aan je behoeften voldoen, maar ook binnen je budget passen. We bieden transparante prijsstelling en gedetailleerde offertes om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en offerte op maat. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte website te bouwen die past bij je doelen en budget.

Deel dit met je vrienden: