MWSL Breda

Bij WeScaleUp zijn we toegewijd aan het transformeren en verbeteren van bedrijven, en ons recente project met MWSL is daar geen uitzondering op. In 2023 hebben we nauw samengewerkt met MWSL om hun transportactiviteiten te verfijnen en uit te breiden naar spoedtransport en nachtdistributie. Ontdek hoe we samen met MWSL hebben gewerkt aan een frisse bedrijfsidentiteit, een vernieuwde website en toekomstgerichte planning om hun diensten naar een hoger niveau te tillen. Lees verder om meer te weten te komen over dit boeiende project.

Project informatie

Datum:
mei 2023
Categorie:
Branding
Foto- en Videografie
Webdesign
Webhosting
Door:
WeScaleUp

Algemene informatie

Een jaar na de lancering van de website voor MWSL, kregen we de opwindende kans om een volledige rebranding en een nieuwe huisstijl te creëren voor deze bloeiende onderneming. Dit project omvatte niet alleen het vernieuwen van de website, maar ook het ontwerpen van een nieuwe bedrijfsidentiteit die consistent werd toegepast op de bedrijfsbus, visitekaartjes en de website zelf.

Wat maakte dit project zo bijzonder:

1. Nieuwe Bedrijfsidentiteit: We werkten nauw samen met MWSL om een geheel nieuwe bedrijfsidentiteit te ontwikkelen die hun groei en professionaliteit weerspiegelde. Deze identiteit vormde de kern van de rebranding.

2. Website Vernieuwing: We herzagen de website van MWSL om deze in lijn te brengen met de nieuwe huisstijl. Dit omvatte niet alleen een visuele update, maar ook verbeteringen in de gebruikerservaring om klanten beter van dienst te zijn.

3. Ontwerp voor Bedrijfsbus: We hebben de nieuwe huisstijl geïntegreerd in het ontwerp en realisatie van de bedrijfsbus van MWSL, wat resulteerde in een opvallende en herkenbare uitstraling op de weg.

4. Visitekaartjes: We ontwierpen op maat gemaakte visitekaartjes met de nieuwe huisstijl, waardoor medewerkers van MWSL een professionele indruk konden achterlaten bij hun klanten en partners.

Dit project illustreert onze capaciteit om een holistische benadering te bieden voor het verbeteren van een bedrijf van binnenuit en naar buiten toe. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de groei en uitstraling van MWSL door middel van een effectieve rebranding en het toepassen van een nieuwe huisstijl op diverse communicatiemiddelen.

Als u ook op zoek bent naar een rebranding of herziening van uw bedrijfsidentiteit, staan we klaar om uw visie te realiseren en uw bedrijf te transformeren. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij uw volgende project.

Deel dit met je vrienden: