WeScaleUp

WeScaleUp

Packaging

WeScaleUp

Verpakking oplossingen van idee tot schap

WeScaleUp staat voor je klaar!

De verpakking van een product is meer dan alleen een omhulsel. Het is de eerste indruk die je product maakt op de wereld. Het is jouw merk in tastbare vorm. De juiste verpakking kan opvallen, emoties oproepen en consumenten overtuigen. Het kan het verschil maken tussen een product dat in de schappen blijft liggen en een product dat in het winkelwagentje belandt. Een doordacht ontwerp kan de kwaliteit en waarde van je product benadrukken. Het vertelt een verhaal en creëert herkenning. Kortom, verpakking is de brug tussen jou en je klanten, en het is essentieel voor het bouwen van een succesvol merk en het aantrekken van tevreden consumenten.

Sustainable packaging sustainability

In een tijd waarin zowel wetgevers als consumenten de nadruk leggen op duurzaamheid, is het vinden van de juiste balans tussen product en verpakking een uitdaging. Vooral in de voedingsmiddelenindustrie is het moeilijk om de optimale verpakkingsoplossing te vinden. Desinformatie en een gebrek aan onafhankelijke begeleiding maken de zoektocht nog complexer.

Bij WeScaleUp begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingen en zijn we toegewijd aan het vinden van milieuvriendelijke alternatieven. Onze expert, Rob, is gespecialiseerd in duurzaam verpakken en staat klaar om te assisteren – van idee tot prototyping, fabriekstesten tot aan de schappen. Wij bieden oplossingen van informeren, recyclechecks, SUP-checks, tot tijdelijke interimwerkzaamheden, zodat jouw projecten soepel verlopen en aan de  duurzaamheidsnormen voldoen.

Gratis en vrijblijvend

Plan nu online een gesprek in met WeScaleUp

Ruime ervaring

Binnen WeScaleUp heeft Rob een bachelor in Food Innovation - packaging design.

Onafhankelijk

Wij snappen dat leveranciers soms eigen belang hebben bij hun advies, wij staan hier onafhankelijk in.

Schaalbaar

Altijd oog op de toekomst. Met WeScaleUp ben je klaar voor de volgende stap

De ideale verpakking voor jouw product

Wij hebben passie voor verpakkingsontwerp die uw merk tot leven brengen. Onze creativiteit en strategie zorgen ervoor dat uw producten opvallen en uw merk straalt. Klaar om uw verhaal in een verpakking te laten spreken?

Wij zijn sterk in structureel verpakkingsontwerp. Onze op maat gemaakte, functionele ontwerpen combineren esthetiek met praktische bruikbaarheid en kostenbesparing. We streven naar duurzaamheid en efficiëntie en werken nauw met u samen om een perfecte verpakking te creëren voor uw product. Laat ons uw merk omhullen in een unieke verpakking.

Wij zijn toegewijd aan duurzaam verpakkingsontwerp. Onze eco-vriendelijke oplossingen zijn zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk. Samen streven we naar een groenere toekomst voor uw verpakkingen.