Daktent Avontuur

Daktent Avontuur maakt kamperen makkelijk en leuk met hun daktentverhuur. Ze hebben verschillende modellen die op bijna elke auto passen, waardoor je overal kunt kamperen zonder gedoe. Voor Daktent Avontuur hebben wij een frisse nieuwe huisstijl en een converterende website ontworpen. Met de nieuwe site is het boeken van een daktent erg makkelijk en de huisstijl straalt avontuur uit.

De nieuwe website van
Daktent Avontuur

Daktent Avontuur heeft al jaren ervaring in de kampeerbranche. Toen ze het idee kregen om daktenten te verhuren voor avonturiers, waren wij meteen enthousiast! We hebben de doelgroep in kaart gebracht en een huisstijl ontwikkeld met kleuren, beeldmerken, logo-variaties en lettertypes. Deze hebben we vervolgens getest in een marktonderzoek en hier is een prachtige huisstijl uithekomen!

Vervolgens hebben we de website opgezet in WordPress. Op de nieuwe site van Daktent Avontuur kun je eenvoudig de beschikbaarheid van daktenten checken en direct boeken. Met ons complete webhostingpakket kan de site veel verkeer en boekingen aan. Op naar een succesvol eerste jaar!