De Beer Infra

De Beer Infraservice, een fullservice-infrabedrijf, staat 24/7 klaar voor calamiteiten en is onlangs overgestapt van Rademakers naar De Beer Infra, inclusief een nieuwe website. Bij WeScaleUp hebben we met veel enthousiasme de ontwikkeling van deze website op ons genomen, gericht op gebruiksgemak en heldere navigatie. Onze samenwerking omvatte het vastleggen van unieke beelden met onze camera’s en drones, om de veelzijdigheid van De Beer Infra te tonen. We zijn trots op het resultaat en kijken uit naar meer succesvolle projecten samen.

De nieuwe website van
De Beer Infra

De Beer Infraservice is een fullservice-infrabedrijf dat naast infrastructuurwerkzaamheden ook 24/7 klaarstaat voor calamiteiten. Zij zijn onlangs overgestapt van het bedrijf Rademakers naar De Beer Infra. Bij deze overname en rebranding hoort natuurlijk ook een gloednieuwe website! Wij van WeScaleUp gingen deze samenwerking dan ook met veel enthousiasme aan.

Om onze samenwerking af te trappen, hebben we eerst goed doorgenomen wat De Beer Infra wil uitstralen en hoe hun online kanalen hieraan gaan bijdragen. We zijn begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website. Deze website is ingericht op conversie, gemakkelijk te vinden informatie en duidelijke navigatie bij calamiteiten.

Om de beste indruk te geven van de brede inzetbaarheid van De Beer Infraservice, konden unieke beelden natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben wij een dag meegelopen met het team van De Beer terwijl we mooie foto’s en video’s maakten met onze camera en drone.

We zijn erg trots op het eindresultaat en nog blijer met onze fijne samenwerking. Op naar meer!