De Groen Verkeersschool

De GroenVerkeersschool biedt rijopleidingen voor auto, scooter, motor, aanhangwagen, bus en taxi. Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak en kwaliteit, met instructeurs die goed om kunnen gaan met leerlingen met o.a. ADHD en faalangst. Hun website was toe aan een redesign en hiervoor schakelden ze ons in. Hiernaast hebben we een succesvolle marketingcampagne opgezet om meer aanvragen te genereren voor hun bestaande rijlessen en de nieuwe theoriecursus. Een echte (We) Scale Up!

De nieuwe website van
De Groen Verkeersschool

De Groen Verkeersschool biedt rijopleidingen aan voor auto, scooter, motor, aanhangwagen, bus en taxi, wie ziet ze niet rijden? Ze staan bekend om hun persoonlijke begeleiding en kwaliteit, met ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen met speciale behoeften zoals ADHD en faalangst. Ze bieden ook een eendagscursus voor het theorie-examen aan. Hun lesmethoden zijn gericht op continuïteit en comfort, met dezelfde instructeur en voertuig voor elke leerling. Meer informatie vind je op Verkeersschool De Groen.

De Groen bestaat uit vier takken, waarvan de website voor de verkeersschool de hoogste prioriteit had voor een revisie. Wij zijn aan de slag gegaan met een website die er moderner uitziet, beter ingericht is op conversies en waarop informatie makkelijk te vinden is. Om dit mooie bedrijf nog beter over te laten komen, is goede content essentieel. Daarom hebben wij een shoot gedaan met onze camera’s en drone. Het eindresultaat is een prachtige website die conversies realiseert.

Na de oplevering van de website kwamen de volgende doelen aan bod: meer aanmeldingen voor rijlespakketten en het introduceren van de eendaagse theoriecursus. Hier hebben wij twee campagnes voor opgezet en verschillende platformen gebruikt om de doelgroep te bereiken. Binnen een week merkten we al een stijging in aanvragen, een echte (We) Scale Up!

We kijken ernaar uit om ook de website voor De Groen- Touringcars, Autoservice en Taxi aan te pakken!