De Nederheide Asperges

Aspergehof de Nederheide levert dagverse asperges van topkwaliteit, direct van de boer. In hun gezellige boerderijwinkel kun je terecht voor zowel geschild als ongeschild asperges, maar ook voor andere lokale lekkernijen die perfect passen bij je aspergemaaltijd. Voor Aspergehof hebben we een nieuwe, frisse huisstijl en een gebruiksvriendelijke website ontworpen. Dankzij de nieuwe site kunnen klanten nu gemakkelijk hun favoriete asperges bestellen en inspiratie opdoen met honderden heerlijke recepten.

Onze dienstverlening voor
De Nederheide Asperges

Aspergehof de Nederheide levert al jaren de beste asperges rechtstreeks van de boer. Toen ze onze klant werden, hadden ze hun website en diensten al operationeel. Wij verzorgen nu de hosting en het onderhoud van hun site en e-mail.

Daarnaast hebben we foto’s, video’s en dronebeelden gemaakt om hun producten en de boerderij op een aantrekkelijke manier te presenteren. Dit beeldmateriaal hebben we gebruikt om een indrukwekkende bedrijfsvideo samen te stellen, die het verhaal en de kwaliteit van Aspergehof prachtig in beeld brengt. Met deze visuele content kunnen ze hun klanten nog beter bereiken en inspireren. Wij zijn dus een totaalaanbieder voor Aspergehof, die zorgt voor een probleemloze digitale aanwezigheid en sterke visuele promotie.