Websites

We creëren maatwerk websites die jouw merk uitstralen en webshops die je verkopen boosten. Ons doel is een aantrekkelijk, functioneel en geoptimaliseerd online platform te bieden, ondersteund door snelle en veilige webhosting. Zo leg je met WeScaleUp een sterke, toekomstbestendige online basis.

Ons aanbod

Bij WeScaleUp integreren we inzicht in merkidentiteit met technische expertise over al onze diensten heen, van webdesign tot SEO en SEA. Deze aanpak vormt de basis van elke succesvolle online aanwezigheid.

Webdesign

Onze websites fungeren als jouw digitale uithangbord. We ontwerpen strakke en gebruiksvriendelijke sites die de kracht van jouw onderneming uitlichten en je publiek boeien. Met naadloze navigatie en boeiende inhoud laten onze websites een blijvende indruk achter en stimuleren ze bedrijfsgroei.

Webshop

Verander bezoekers in kopers met onze op maat gemaakte webshops. Wij creëren een naadloze, veilige koopervaring, geoptimaliseerd voor conversies. Door jouw producten aantrekkelijk te presenteren en het aankoopproces te vereenvoudigen, stimuleren we de verkoop en klanttevredenheid.

Webhosting

Een solide basis voor je online aanwezigheid. Wij zorgen voor snelle, betrouwbare en veilige hostingoplossingen die ervoor zorgen dat je website altijd en overal bereikbaar is. Met onze hosting staat je website garant voor topprestaties.

Onze server is gehuisvest in een van de modernste datacenters van Nederland. Dit datacenter wordt voorzien is van 24-uurs bewaking, redundante energietoevoer, uitstekende redundante koel-installaties en een state-of-the-art brandbeveiligingsysteem.

CPU10x Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 0 @ 2.90GHz
RAM32 GB
BIOSPhoenix Technologies LTD
ComplianceAMS-IX-standaard
2N/N+1 redundantie
ISO 9001, 27001, 50001, 14001
SOC 1 Type II
PCI-DSS
100% hernieuwbare stroom
BackupDagelijks, maandelijks en jaarlijks
Uptime99,9%

Optimalisatie

Maximaliseer de prestaties en gebruiksvriendelijkheid van je website. We analyseren en verfijnen elk aspect van je site, van laadtijden tot mobiele compatibiliteit, om ervoor te zorgen dat je bezoekers de best mogelijke ervaring hebben.

SEO

Vergroot je zichtbaarheid en trek meer kwalitatief verkeer naar je website met onze SEO-diensten. We optimaliseren je website voor zoekmachines met als doel hogere rankings, meer zichtbaarheid en een toename van organisch verkeer.

SEA

Behaal snelle en meetbare resultaten met onze SEA-campagnes. We beheren en optimaliseren je betaalde zoekadvertenties om de zichtbaarheid te vergroten, gericht verkeer te trekken en de ROI van je marketingbudget te maximaliseren.

Het belang van websites

In de digitale wereld van vandaag is jouw online aanwezigheid niet zomaar een visitekaartje, het is het kloppende hart van je onderneming. Bij WeScaleUp begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we niet alleen websites die jouw merk laten stralen, webshops die verkopen als warme broodjes, en webhosting die rotsvast en razendsnel is; we bieden een springplank naar jouw digitale succes.

Voor ons is het bouwen van websites, webshops en het verzorgen van webhosting meer dan alleen techniek en design. Het is een kans om jouw verhaal te vertellen, jouw unieke waarde te delen en een diepe verbinding met je klanten te creëren. Het is de basis waarop je bouwt, groeit, en je dromen verwezenlijkt.

Dus, of je nu de markt wil veroveren, je familiebedrijf online wil brengen, of de volgende stap wil zetten met je startup, WeScaleUp is hier om ervoor te zorgen dat je digitaal schittert. Samen maken we niet alleen een website, webshop of zorgen we voor je webhosting; samen maken we de toekomst van jouw onderneming.

Voorbeelden van websites

In de digitale wereld van vandaag is jouw online aanwezigheid niet zomaar een visitekaartje, het is het kloppende hart van je onderneming. Bij WeScaleUp begrijpen we dit als geen ander.

Veelgestelde vragen

1. Zoekwoordonderzoek: We voeren zoekwoordonderzoek uit om ervoor te zorgen dat je je richt op de juiste zoekwoorden (op basis van relevantie, gebruikersintentie, verkeersvolume en concurrentieniveau).

2. Inhoud optimaliseren: We zorgen ervoor dat uw website uw doelzoekwoorden (en nauwe synoniemen) op de juiste plaatsen vermeldt en dat uw website de juiste paginastructuur en het juiste aantal woorden heeft.

3. Technische optimalisatie: sitesnelheid, HTML-tags, paginatitels, meta descriptions, schema markup, redirects, linkstructuur, ALT-tekst, site-architectuur, mobiele optimalisatie, Google Search Console instellen, enz.

4. Google bedrijfsprofiel optimalisatie (lokale SEO en Google Maps)

Om te scoren op concurrerende zoekwoorden met veel verkeer, moet u ook backlinks verwerven om uw domein autoriteit te verhogen. Wij bieden deze service niet, maar je kunt het zelf doen of samenwerken met een ander bureau om het voor je te doen.

We gebruiken uitsluitend WordPress om websites te ontwerpen en te ontwikkelen. Al onze ontwerpen zijn op maat gemaakt, volledig toegankelijk en responsief voor alle apparaten en schermformaten. Voor meer informatie over de doorloop van ons proces, neem hier contact met ons op 🚀.

Als resultaatgericht bureau richten we ons op het genereren van inkomsten voor onze klanten.

Wij geloven dat het doel van webdesign niet alleen het creëren van iets moois is, maar ook het creëren van iets dat verkeer aantrekt en bezoekers motiveert om actie te ondernemen.

Om een sterk rendement op investering te bieden, geven we voorrang aan industrieonderzoek, zoekmachineoptimalisatie en conversieoptimalisatie.

We winnen consequent ontwerpprijzen van platforms als DesignRush, WebAwards, CSS Design Awards en meer, maar we zijn trotser op de resultaten die we voor onze klanten behalen.

We hebben meer dan 100 vijfsterrenbeoordelingen verzameld op platforms zoals Clutch en Google, en onze klanten praten graag over de meetbare resultaten die ze met Azuro hebben behaald.